Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator anunță că NU va vota moțiunea de cenzură

parlament vot camera deputatilor

Înaintea moțiunii de cenzură apar primele trădări din zona de opoziție. Senatorul Vasile Ilea anunță că el nu va vota moțiunea de cenzură, asta pentru că nu consideră că echipa lui Marcel Ciolacu va aduce stabilitatea în România.

Citește și: Ludovic Orban strigă 'BINGO' în interiorul partidului: moțiunea de cenzură nu va trece

„Cu siguranța stabilitatea nu va fi adusă de echipa lui Ciolacu”, a precizat Vasile Ilea. Alt motiv pentru care Ilea nu votează moțiunea e legat de faptul că intanța de Contencios Constituțional încă nu s-a pronunțat cu privire la sesizarea făcută de Executiv privind situaţia conflictuală între Guvern, pe de o parte, şi Parlament, pe de altă parte, generată de depunerea unei moţiuni de cenzură în perioada dintre cele două sesiuni parlamentare ordinare, informează Ziarulfaclia.

„După părerea mea, nu cred că se poate vota moțiunea înainte să avem o decizie a CCR cu privire la această situație conflictuală semnalată de Guvern”, a spus Vasile Ilea. Totodată, senatorul atrage atenția că termenul pentru supunerea la vot a moțiunii era de trei zile, iar acesta e expirată duminică, 23 august.

Vasile Ilea a fost ales senator pe listele PSD Cluj, însă în iulie anul trecut și-a înaintat demisia din partid. Ulterior, parlamentarul clujean s-a înscris în Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.