Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO - Ultimă oră: Cel puțin 500 de morți într-un atac israelian la un spital din Gaza / Reacția Israelului

socant imagini socante

UPDATE 17 octombrie, ora 21.33: Trei zile de doliu declarate după atacul la spital

Președintele palestinian, Mahmoud Abbas, a declarat trei zile de doliu după lovitura asupra Spitalului Baptist Arab al-Ahli din orașul Gaza, relatează presa de stat.

"Ceea ce are loc este genocid. Facem apel la comunitatea internațională să intervină imediat pentru a opri acest masacru. Tăcerea nu mai este acceptabilă", se arată într-un comunicat al Organizației de Eliberare a Palestinei.

UPDATE 17 octombrie, ora 21.00: Ce spune armata israeliană

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, contraamiralul Daniel Hagari, că sunt încă analizate în prezent informaţiile privind un posibil atac aerian israelian împotriva spitalului din Gaza, relatează News.ro. Hagari a spus că nu are încă toate informaţiile, iar detalii suplimentare vor fi furnizate atunci când va fi posibil. El a mai declarat că nu ştie încă dacă explozia, care ar fi provocat sute de victime, a fost un atac israelian. "Există o mulţime de lovituri aeriene, o mulţime de rachete eşuate şi o mulţime de rapoarte false din partea Hamas", a subliniat oficialul, citat de The Times of Israel.

 

UPDATE 17 octombrie, ora 20.41: Al Jazeera raportează 500 de morți

Ministerul Sănătăţii din Fâşia Gaza spune că cel puţin 500 de persoane au fost ucise într-un atac israelian asupra spitalului arab al-Ahli, relatează Al Jazeera.

 

Știrea inițială:

Sute de morți într-un atac israelian la un spital din Gaza!

Între 200 și 300 de persoane au fost ucise într-un bombardament asupra Spitalului Arab Baptist din orașul Gaza, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății palestinian, relatează Sky News.

Atacul ar fi fost aerian și ar fi lovit în centrul din Fâșia Gaza, a declarat Ministerul de Interne, potrivit Al Jazeera.

„O nouă crimă de război comisă de ocupație în bombardarea Spitalului Al-Ahli Arabi din centrul orașului Gaza, care a dus la sosirea a zeci de martiri și răniți la Complexul Medical Al-Shifa din cauza bombardamentelor. Trebuie menționat că spitalul a găzduit sute de pacienți, răniți și persoane strămutate din casele lor din cauza atacurilor aeriene”, se arată în comunicatul Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.