Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un giorno all'improvviso! Așa s-a sărbătorit la Napoli: efectiv a fost haos și nebunie pe străzile orașului/ Video

Napoli

Formaţia Napoli a câştigat, joi seară, pentru a treia oară titlul în Italia, după ce a remizat în deplasare cu Udinese, scor 1-1, în etapa a 33-a a Serie A. În urmă cu peste trei decenii, Napoli câştiga titlul de două ori cu legendarul Diego Maradona în echipă.

Imediat după terminarea meciului, în oraș a început nebunia. Sute de mii de oameni au ieșit pe străzi, au fost focuri de artificii în tot orașul și, în general, a fost o nebunie de nedescris. Bucuria napoletanilor este una fără margini și va continua în zilele următoare, atunci când echipa va primi oficial titlul de campioană, iar jucătorii vor defila prin centrul orașului.

Pe stadionul celor de la Udinese, suporterii napoletani au invadat terenul, imediat după fluierul final al arbitrului. Jucătorii și suporterii au sărbătorit un titlu așteptat timp de 33 de ani.

La Napoli, stadionul ”Diego Armando Maradona” a fost plin de suporteri, care au urmărit meciul pe ecrane gigant. Au încurajat echipa ca și cum ar fi jucat acasă, au aprins torțe, iar la final s-a dezănțuit nebunia.

Napoli a câștigat matematic titlul

În actualul sezon, cu cinci etape înainte de finalul campionatului, Napoli are 80 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, Lazio, are 64 de puncte.

Joi, Udinese a deschis scorul prin Lovric, în minutul 13. Pentru Napoli a înscris Osimhen, în minutul 52. Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul pentru a se bucura alături de echipă.

Napoli a mai câştigat trofeul în Italia în 1987 şi 1990.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.