Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Biden îl acuză pe Putin după atacul terorist: 'E un măcelar!'

biden putin biden

Președintele american Joe Biden îl numește pe președintele rus Vladimir Putin, pentru a doua oară, drept un „măcelar”. Reacția apare în contextul în care unele voci critice din Rusia suspectează că FSB se află în spatele atacului terorist din mallul Crocus.

"Sunt atât de multe lucruri importante pe care le-am putea face, inclusiv să avem grijă în sfârșit să ajutăm Ucraina [să-l protejeze] pe acest măcelar Putin", a spus Biden.

Biden a făcut referiri la Putin ca la un "măcelar" exact acum doi ani, adăugând că "acest om nu poate rămâne la putere". În același timp, președintele american a spus că războiul cu Ucraina a fost un "eșec strategic" pentru Rusia și l-a aruncat înapoi în secolul al 19-lea.

Reacția Kremlinului

Serviciul de presă al Kremlinului, comentând discursul lui Biden din martie 2022, a declarat că "de fiecare dată astfel de insulte personale îngustează fereastra de oportunitate pentru relațiile noastre bilaterale sub actuala administrație" a Statelor Unite.

Timp de câteva luni, Congresul SUA nu a reușit să aprobe finanțarea ajutorului militar pentru Ucraina din cauza diferențelor politice interne.

Joe Biden candidează pentru un al doilea mandat de președinte al Statelor Unite și este în campanie. Carolina de Nord este unul dintre statele swing în care nici democrații, nici republicanii nu au un avantaj evident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.