Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Discursul nerostit de la Congresul PSD

congres PSD

Liviu Dragnea este acum președinte cu puteri depline la PSD. Are și echipa pe care și-a dorit-o. Cu toate acestea sunt unii care susțin că prin mișcările făcute practic Liviu Dragnea and. Co. și-au trecut partidul pe numele lor.

Unul din cei mai virulenți critici ai lui Liviu Dragnea este Marian Vanghelie, care deși a fost exclus din partid de cuplul Ponta-Dragnea nu uită de unde a plecat și unde e posibil să revină cândva. El le transmite totuși colegilor un mic sfat:

”Bun, eu nu mai sunt membru PSD, dar dacă aș avea posibilitatea, sincer... aș putea să spun în felul următor – Astăzi Marian Vanghelie are probleme din punct de vedere al imaginii și nu vrea să creeze probleme PSD și nu vrea să candideze și vă propun tuturor celor care aveți probleme de imagine să nu candidați.

Vă propun tuturor celor care nu sunteți președinți de județe să nu candidați, vă propun tuturor femeilor care nu sunteți căsătorite să nu candidați, vă propun tinerilor care sunteți îndrăgostiți să nu candidați. Astăzi cred că trebuie să îl lăsăm pe Liviu Dragnea că trebuie să candideze singur, a fost votat o dată de 500.000 de oameni și haideți să îl lăsăm să candideze și pentru celălalte funcții.

Dar cred că ce ar fi important din punctul meu de vedere nu este important mesajul meu, ci eu aș cere și aș aștepta de la acest guvern, de la acest congres mi-aș dori să aud un mesaj puterni de la Ion Iliescu care a fost și cred că va rămăne liderul stângii în România.

Deci eu cred că Ion Iliescu știe ce se întâmpl astăzi în partid, sunt sigur că discută cu foarte multă lume, este un om popular și este sunat de foarte mulți oameni de partid și știu că dezbate lucrurile astea și-l preocupă. M-ar interesa un punct de vedere și un speach și un mesaj din acela cu care a câștigat președinția României, un mesaj ca atunci când a avut ceva să spună și s-a supărat și a spus în PSD, un mesaj puternic cum a spus la Biroul executiv central în momentul în care am fost dat afară eu și Mircea Geoană, un mesaj după care să nu mai ai ce să spui, să rămână lumea fără cuvinte.

Ion Iliescu este singurul îndreptățit și are puterea și capacitatea să mai schime câtuși de cât ceva pe ultima 100 de m. În rest cred că nici mesajul meu nu are relevanță, nici al președinților de județe și nici acelora care dacă mai au puțin grai să mai spună ceva cred că nu se mai po ate să se schimbe nimic.

Dar cred eu că Ion Iliescu poate să ridice sala în picioare în continuare pentru că oamenii nu au la ce să se raporteze și asta este singura posibilitate pentru PSD și pentru stânga în România pentru că dacă Nu eu cred că stânga se va fărâmița în România și tedința cred că este din păcate că stânga să se fărâmiteze în România și nu se adune. Mai are capacitatea și resursele Ion Iliescu să transmită un mesaj puternic și de alarmă celor care cred că partidul l-au trecut pe numele lor.”, a spus Marian Vanghelie.

****

Și se pare că Ion Ilieacu l-a ascultat de vreme ce în Congresul PSD de ieri a dat de pământ cu conducerea partidului - vezi AICI.

Vezi şi restul interviului acordat de Marian Vanghelie pentru STIRIPESURSE.RO:

Prima parte: VIDEO Marian Vanghelie: Ponta și Oprea au făcut dosare unor colegi. Dragnea conduce infantil

A doua parte: VIDEO Vanghelie: Ce se întâmplă acum în PSD e o GOLĂNEALĂ. Dragnea va avea o soartă tristă

A treia parte: VIDEO Dezvăluiri EXPLOZIVE: De ce a fost creat UNPR. Ponta pleacă în maxim o lună-două

A patra parte: VIDEO Provocarea supremă pentru Dragnea: Să CANDIDEZE la Primăria Capitalei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.