Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, teorie delicată despre PSD: Campania de dărâmare a propriului Guvern

analiza

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează un atac dur la liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care spune că este „cel care a declanșat campania de dărâmare a Guvernului PSD”. Ion Cristoiu consideră că totul a început cu știri pe surse privind nemulțumirea lui Liviu Dragnea față de unii miniștri, ulterior el însuși a „bombănit” împotriva Guvernului, invocând necesitatea unei remanieri.

Final de campanie pentru șefia PNL. Notă de plată scumpă pentru strategii falimentare

„Până acum, Guvernul Sorin Grindeanu a guvernat bine, dacă ne gândim la comanda dublă impusă de complexele de frustrat ale lui Liviu Dragnea. Și cu toate acestea, la ora actuală, Guvernul Sorin Grindeanu e unul dintre cele mai instabile Guverne postdecembriste”, scrie Ion Cristoiu, pe blogul personal.

„Nu-i exclus ca Liviu Dragnea, cel care a declanșat campania de dărâmare a Guvernului PSD din simplul motiv că premierul n-a fost suficient de convingător ca paznic la heleșteul latifundiarului de Teleorman, să renunțe la ambițiile sale de dărâmare a Guvernului. Fie pentru că Sorin Grindeanu îi va pupa în public vârful papucului sultănesc, fie pentru că Președintele îi va da semnal să n-ajungă la pixul cotrocenist”, a mai notează Cristoiu.

Jurnalistul vorbește despre faptul că în presă, de șase luni de când se află la conducere, Guvernul nu a avut șansa de a administra țara așa cum trebuie, în condițiile în care i se impune remanierea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.