Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACŢIA directoarei FMI după explozia produsă în sediul din Paris

Christine Lagarde

Directoarea Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, a condamnat joi explozia produsă la sediul din Paris al instituţiei financiare, afirmând că a fost vorba de "un act laş de violenţă", transmite Reuters, potrivit agerpres.

"Condamn acest act laş de violenţă şi reafirm hotărârea FMI de a-şi continua activitatea în conformitate cu mandatul său. Cooperăm îndeaproape cu autorităţile franceze pentru a investiga acest incident şi pentru a asigura securitatea întregului nostru personal", se arată într-o declaraţie a directoarei FMI.

ATAC ARMAT într-o şcoală din Franţa. Trupele speciale intevin FOTO

Christine Lagarde confirmă în comunicat că explozia, declanşată la deschiderea unei scrisori, a provocat rănirea unui angajat al Fondului.

O asistentă a fost rănită la mâini şi la faţă în momentul deschiderii plicului, au precizat surse poliţieneşti citate de AFP.

Potrivit şefului poliţiei pariziene Michel Cadot, citat de Reuters, a fost vorba de un dispozitiv exploziv artizanal. Cadot a mai spus că în ultimele zile au fost înregistrate o serie de ameninţări telefonice, dar nu este clar dacă acestea au avut legătură cu incidentul de la sediul FMI.

Preşedintele Francois Hollande a subliniat că autorităţile franceze vor face tot posibilul pentru a-i găsi pe responsabili.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.