Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta unui lider PSD: ”Afurisiții din PNL! L-au ținut la ascuțit de bețișoare”

psd
Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, sare la gâtul președintelui CJ Hunedoara, Mircea Moloț, pe care îl numește afurisit și susține că acesta i-a ținut un vicepreșente de CJ doar ”la ascuțit de bețișoare”. 

”Observați cât este de afurisit Mircea Moloț: mai că îi dădeau lacrimile când vorbea despre Ioan Rus ca despre un prieten pe care îi pare rău să-l schimbe din funcție. Dar îl întreb eu pe domnul Moloț, de ce l-a ținut pe Ioan Rus la ascuțit bețișoare? I-a luat toate atribuțiile în acest mandat”, a spus Laurențiu Nistor, informează Hunedoaraliberă.ro.

Liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, i-a reproșat președintelui PNL Mircea Moloț, atitudinea beligerantă din ultimele două luni. „De două luni trăim numai sub amenințările domnului Moloț: că vrea sânge, că vrea Jihad! Nu vom mai sta cu mâinile în sân”, a declarat liderul PSD care a adăugat că, în curând, se va proceda la schimbarea din funcții a liberalilor de la conducerea instituțiilor deconcentrate: „Pe foarte mulți dintre aceștia, domnul Moloț i-a spălat din culoarea portocalie, i-a îngălbenit. Nu o să-i ținem în funcții, dar nici nu vom instala oameni care au lipit afișe”, a mai spus Nistor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.