Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vadim Tudor se plânge şefei CNA: 'Radu Banciu, un bolnav mintal care mi-a înjurat copiii'

vadim

Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, îl pârăşte la DNA pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV. Şi nu oricum, ci printr-o scrisoare deschisă în care îl numeşte pe Banciu "bolnav mintal", iar televiziunea B1 "ultima fosilă băsistă, cu 2.000.000 de euro datorii la stat".

"În emisiunea „Lumea lui Banciu“, difuzată de postul B1 TV în seara zilei de 19 iunie a.c., numitul Radu Banciu a depășit orice limită a abjecției: mi-a atacat copiii, făcîndu-i hoți (?!), întreaga mea familie, de altfel, în mintea lui bolnavă, fiind formată din hoți (?!). Mai mult decît atît, dar într-un acces prelungit de delirium tremens, acest psihopat a mințit că eu l-aș fi înjurat (?!) pe dl. Martin Schulz, președintele Parlamentului European, și că am fost un adversar al aderării României la structurile democrației occidentale. Este de neimaginat cum poate un individ să fabuleze în halul acesta - fără teamă de consecințele penale!", afirmă liderul PRM, în scrisoarea deschisă.

Vadim Tudor aminteşte faptul că a fost decorat de preşedintele Iliescu pentru meritele în aderarea României la structurile euro-atlantice, iar preşedintele Parlamentului Europei i-a mulţumit pentru activitatea în legislativul european.

"Și vine acum un primitiv cu sînge stricat, care prinde muște și a fost văzut vorbind cu vitrinele (?!), să falsifice realitatea! El, care spăla vase într-o pizzerie din Marsilia! El, care se lăuda că tatăl lui a fost acel procuror din Tg. Mureș care a pronunțat ultima condamnare la moarte din anii comunismului! El, care, în noiembrie 2010, și-a început mizerabila emisiune cu aceste cuvinte infame: „Am să vă dau o veste bună: a murit Adrian Păunescu!“. Aceeași mîrșăvie sub-umană a săvîrșit-o și față de mama fraților Becali, care, bătrînă și invalidă, murise înecată - paranoicul analfabet jubila! Doamne, în ce țară trăim? Cum poate fi tolerat, în spațiul public, un asemenea nemernic, care se bucură de moartea altora?", mai scrie Corneliu Vadim Tudor.

Vezi şi: Corneliu Vadim Tudor pârăşte PSD-ul la Bruxelles: 'Vor să fure casa copiilor mei'

Preşedintele PRM spune că l-a sunat pe directorul B1 TV, Sorin Oancea, chiar în timpul emisiunii şi l-a informat că va sesiza DNA-ul cu privire la aceste sursele de finanțare ale televiziunii. Oancea i-ar fi promis că va analiza situația și că îl va contacta a doua zi, lucru care nu s-a mai întâmplat. "Așa merge treaba într-o țară membră a Uniunii Europene, în anul 2015? Nu se mai respectă nici o lege? Poate orice bolnav mintal să vină și să spurce o familie întreagă, împroșcînd-o cu cele mai pestilențiale lături ieșite din gura lui de canal, dar nu pățește nimic? Mîine ce va urma?", se întreabă Vadim Tudor.

"Solicit să analizați caseta emisiunii respective și să aplicați postului B1 TV cea mai drastică sancțiune. În măsura în care n-o veți face, funcționarea CNA nu va mai avea nici o justificare. Numele meu, cel al fratelui meu, generalul ing. Marcu Tudor, al surorilor mele, al fiicelor mele - nu apar în nici un denunț, în nici o anchetă, tocmai pentru că sîntem creștini practicanți și în familia noastră cinstea nu e o virtute, e o religie", le mai scrie Corneliu Vadim Tudor membrilor CNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.