Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata israeliană prezintă dovezile - Imaginile care arată că nu IDF a bombardat spitalul creștin din Gaza

Forțele de Apărare ale Israelului publică imagini filmate cu drona care ar dovedi că o explozie mortală la Spitalul Baptist Al-Ahli din Fâșia Gaza nu a fost cauzată de muniția sa, despre care spune că ar fi lăsat un crater și nu o parcare în flăcări și acoperișuri înțepate de schije.

Videoclipul prezintă imagini din parcarea spitalului, unde a avut loc explozia, care a provocat sute de victime, potrivit oficialilor din domeniul sănătății din Hamas.

Imaginile arată că în zonă a fost provocat un incendiu de proporții în urma exploziei, dar nu există niciun crater. Loviturile israeliene lasă în general găuri mari în pământ, spune armata.

Imaginile filmate cu drona indică, de asemenea, schije care au aterizat pe acoperișul clădirilor din apropiere, care rămân în mare parte intacte.

Israelul a negat acuzațiile potrivit cărora unul dintre atacurile sale aeriene ar fi cauzat explozia și a dat vina, în schimb, pe o rachetă eșuată lansată de gruparea teroristă palestiniană Jihadul Islamic.

Alte imagini, inclusiv o transmisiune în direct a postului Al Jazeera, au părut să susțină și mai mult afirmația Israelului potrivit căreia o rachetă eșuată din Gaza a provocat explozia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.