Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a încălcat legea, fapt constatat de BEM

BEC

Organizația PNL București a postat pe pagina de socializare un colaj fotografic în care președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță „pogromul” de după alegeri. Termenul de pogrom definește însă o revoltă violentă îndreptată împotriva cetățenilor de origine iudaică.

INTERVIU - Campania 'de tip parastas' și mesajele care au uimit internetul (FOTO)

În urma unei plângeri depuse de Gabriela Firea, președintele organizației București a PSD, Biroul Electoral de Circumscripție nr. 42 al Municipiului București a decis, în ședința din 23 noiembrie a.c., că Partidul Național Liberal a încălcat legea prin distribuirea, în mediul online, a unei postări care asociază Partidul Social Democrat cu o perioadă caracterizată de puternice tulburări sociale și politice. Mai precis, pe site-ul propriu și pe conturile partidului de pe rețelele de socializare a fost distribuit mesajul: „Dragnea: DUPA ALEGERI, TOȚI VOR PLĂTI #POGROMdeguvernare PSD” .

Astfel, în baza art. 80 alin. 1 și 2 și raportat la art. 65 alin. 3 din Legea nr. 208/2015, Biroul Electoral de Circumscripție a dispus obligarea PNL de a retrage, de pe site-ul propriu și de pe rețelele de socializare a postării care făcut obiectul sesizării.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.