Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene incredibile la o grădină zoologică din China: Vizitatorii păcăliți cu oameni costumați în loc de urși / Foto-Video

Foto Twitter
oameni costumati ursi china

Scene incredibile la o grădină zoologică din China: Vizitatorii păcăliți cu oameni costumați în loc de urși / Foto-Video

O grădină zoologică din China este acuzată că folosește oameni costumați în loc de urși. Reprezentanții parcului zoo au respins acuzațiile, potrivit Sky News, anunță Mediafax.

Imaginile publicate pe internet au stârnit dezbaterea. Unul dintre urșii de la Grădina zoologică Hangzhou stă în două picioare într-o poziție specifică oamenilor. Asta i-a făcut pe unii să susțină că, de fapt, este vorba despre un om costumat în urs.

Reprezentanții parcului au respins acuzațiile susținând că în fotografie apar urșii soarelui din Malaezia

Reprezentanții parcului au respins acuzațiile susținând că în fotografie apar urșii soarelui din Malaezia care sunt mai mici și arată diferit decât alți urși. Urșii soarelui sunt de mărimea unor câini mari, având o înălțime de cel mult 1,3 metri, în comparație cu până la 2,8 metri cât au grizzly și alte specii, potrivit grădinii zoologice. Reporterii locali au fost invitați la grădina zoologică pentru a-i vedea pe urși din apropiere.

Incidente asemănătoare au avut loc și la alte grădini zoologice. Tot în China, unele parcuri zoo au fost acuzate că folosesc câini cu blana vopsită pentru a arăta ca lupii sau pisicile africane, în timp ce despre o grădină zoologică din Egipt s-a spus că a vopsit măgari pentru a arăta ca zebrele.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.