Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un model nud depune plângere împotriva unui muzeu din SUA din cauza atingerilor neautorizate ale vizitatorilor

Fox News
sua drapel berna

Un artist care a fost folosit drept model nud în timpul unei expoziții a decis să dea în judecată un muzeu din SUA. El spune că a fost pipăit de vizitatori și că reprezentanții muzeului nu au luat măsuri, conform mediafax.

John Bonafede a participat în 2010 la o expoziție numită The Artist is Present. El a acuzat Muzeul de Artă Modernă din New York (MoMA) că nu a prevenit agresiunile sexuale împotriva lui. Bonafede a mai spus că agresiunile din partea vizitatorilor i-au creat mari probleme emoționale, potrivit Sky News.

În documentul care a fost înaintat instanței, bărbatul susține că muzeul „avea cunoștințe reale despre atacurile sexuale în desfășurare împotriva multora dintre lucrătorii săi-interpreți din expoziție”, dar „intenționat și neglijent, nu a luat măsuri corective pentru a preveni repetarea atacurilor”.

Bonafede, un artist profesionist, a lucrat și a cântat live în timpul expoziției. Într-unul dintre momentele expoziției, el a stat complet nud și nemișcat, față în față cu alt model, în dreptul unei uși pe lângă care treceau vizitatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.