Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr beat, drogat și fără permis s-a înfipt cu mașina într-un tramvai. Momentul impactului, surprins video / VIDEO

captura video
masina intra in tramvai timisoara

Un tânăr de 18 ani a creat haos pe o șosea din Timișoara, după ce s-a urcat beat la volan. Băiatul nu s-a asigurat în intersecție și s-a izbit violent de un tramvai care circula în acel moment. Testat cu etilotestul, a rezultat o alcoolemie de 1,39 mg/l în aerul expirat.

Băiatul de 18 ani conducea pe Bulevardul Iuliu Maniu dinspre Bulevardul 16 Decembrie 1989 spre strada Gheorghe Pop de Băsești, iar la intersecția cu Bulevardul Regele Carol I, a intrat în coliziune cu un tramvai, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv conducătorul autoturismului, tânărul fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a rezultat faptul că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 1,39 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare a tânărului de 18 ani de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Potrivit polițiștilor, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.