Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Subiectul 'fierbinte' la care Cătălin Cîrstoiu a răspuns ferm: Pastile pentru cei care spun minciuni nu sunt. Am vrut să-mi dau demisia

Facebook
Cirstoiu PMB

Video | Subiectul 'fierbinte' la care Cătălin Cîrstoiu a răspuns ferm: Pastile pentru cei care spun minciuni nu sunt. Am vrut să-mi dau demisia

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a vorbit, joi seară, la România TV, despre un subiect fierbinte, acela al tragediei de la Colectiv, atunci când a spus că 'avem de toate' pentru tratarea pacienților arși în România.

"E un moment foarte greu. Hai să întrebăm și de ce s-a ajuns acolo. Până la urmă poate fi o discuție și nerespectarea unor teme legale legate de respectarea normelor în privința incendiilor.

Nu am avut un formular 112 în fața mea pentru deplasarea în străinătate. Nu e vina mea că șecția de arși de la Florească nu era funcțională. Am avut o discuție cu Nicu Bănicioiu în care i-am spus că dacă nu există această posibilitate de a-i trimite pe toți în străinătate, eu îmi dau demisia.

În primele zile s-a făcut tot ce s-a putut. Eu n-am plecat trei zile acasă. Am avut pacienți pe care nu i-am putut ajuta și regret. Când a fost Crevedia, eu nu am primit și am spus că trebuie duși în secțiile de arși.

Pastile pentru cei care spun minciuni nu sunt. Eu nu vreau să mint", a spus Cătălin Cîrstoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.