Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pilot mercenar Wagner dă detalii despre mașinăria rusă de război: Soldații de elită primesc mii de dolari pe lună + bonusuri pentru eficiență (Video)

Pravda
su 25 doborat avion

Un pilot Wagner a fost capturat de forțele ucrainene, după ce i-au doborât avionul Su-25 pe care îl pilota la doar trei zile de la începerea misiunii, relatează Ukrainska Pravda. Acesta a dat detalii despre sumele pe care îi primesc mercenarii Wagner de la Kremlin, iar potrivit Nexta ar fi spus chiar că războiul condus de Rusia în Ucraina ar fi „greșit”.

Maiorul Andrei Fedorchukov a efectuat primul său zbor de luptă pe 14 iunie și a fost luat prizonier pe 17 iunie, potrivit rapoartelor, după ce avionul său a fost doborît cu un lansator portabile (Manpads) Igla.

El a spus că a lovit „doar baze, concentrări de forțe ale inamicului”.

În general, pilotul a efectuat 1-2 curse de luptă pe zi.

El a mărturisit că și alți mercenari, care nu erau piloți obișnuiți ai Federației Ruse, erau angajați în lupta pe calea aerului și că acești piloți Wagner valorează peste 10 milioane de dolari americani.

El a spus că Rusia îi plătește pe mercenarii acestei companii de soldați de elită cu aproximativ 3.500 de dolari pe lună și bonusuri pentru numărul și eficiența raidurilor lor, potrivit Ukrainska Pravda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.