Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

6 candidați de excepție ai PNL Satu Mare pentru alegerile locale

 

Că sătmărenii sunt oameni vrednici nu mai trebuie spus. Face deja parte din definiție. Că PNL Satu Mare își alege oameni capabili să reprezinte interesele comunității și ale cetățenilor a fost demonstrat încă dinainte de adoptarea criteriilor de integritate. Indiferent că sunt la prima experiență în poziția de candidat la alegerile locale sau că au mai avut mandate în administrația locală, aceștia au demonstrat că merită nominalizarea făcută de PNL.
În data de 11 februarie 2016, PNL Satu Mare își va face publică lista tuturor candidaților pentru alegerile locale. Până atunci am să vă prezint câțiva dintre aceștia:
  • Chiș Radu Vasile,candidatul PNL Satu Mare pentru Primăria din Supur,  crede cu tărie că avem nevoie de o schimbare, iar sloganul său este „Schimbarea în bine de la mine vine!”.
  • Duma Ovidiu Marius este actualul primar al orașului Ardud. Aflat la cel de-al patrulea mandat, își dorește în continuare să-și ofere întreaga experiență și competență în slujba comunității.
  • Fazakas Paul Aurel ne transmite că încrederea cetățenilor trebuie câștigată nu prin promisiuni, ci prin garanția faptelor unui viitor sigur. Cei din comuna Bârsău au nevoie de încredere, încredere în cel care îi reprezintă, încredere că viitorul poate fi unul mai bun. Pe scurt „încredere în mâine”.
  • Candidatul PNL Grad Ioan la Primăria comunei Pomi are propriile sale planuri de viitor în ceea ce privește agenda comunei, însă susține că  "cetățeanul este cel care face agenda unui primar și a colaboratorilor săi."
  • Grieb Csaba este de profesie inginer, specializat în domeniul instalațiilor termice urbane, industriale și geotermale. Are o bogată experiență managerială și antreprenorială în domeniul privat, inclusiv în coordonarea și implementarea investițiilor străine în Romania. Practic, deține competențele necesare pentru a fi candidatul perfect la Primăria orașului Tășnad.
  • Toma Adrian Vasile este "omul potrivit la locul potrivit", primarul comunei Batarci și își dorește să recandideze pentru a-și putea duce la îndeplinire planurile ambițioase, necesare pentru dezvoltarea localității.
Le urez tuturor candidaților mult succes, dar mai ales multă tărie și putere de muncă. Cetățenii au nevoie de fapte, nu doar de promisiuni, iar PNL Satu Mare prin alegerile făcute nu face decât să confirme schimbarea.

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.