Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, reacție virulentă, după decizia CCR: înțepătură pentru Iohannis și PDL

ludovic orban

Liderul deputaților din vechiul PNL, Ludovic Orban, are o reacție tăioasă, după ce Curtea Constituțională a trântit Legea Big Brother. Orban a explicat că această decizie a CCR vine pe un fond extrem de tensionat, în care s-au pus presiuni asupra Curții Constituționale, iar premierul Victor Ponta ar trebui să reflecteze asupra poziției sale de premier, pentru că a primit deja foarte multe lovituri din partea CCR.

”Aș vrea să vă reamintesc contextul în care PNL a depus această contestație. Colegii din vechiul PDL și PNL o votaseră la Senat, iar colegii din vechiul PDL nu erau tocmai de acord cu această contestație. Nici președintele Iohannis nu exprimase o soluție tranșantă pe această lege, dar noi, colegii din grupul PNL de la Cameră am considerat că această lege aduce atingere drepturilor personale. Este meritul grupului PNL de la Camera Deputaților, că legea a ajuns pe masa CCR”, a declarat Ludovic Orban, pentru STIRIPESURSE.RO.

Ludovic Orban a ținut să-i felicite pe judecătorii CCR pentru că au respins această lege. ”Aș vrea să punctez faptul că PNL salută decizia judecătorilor Curții Constituționale, care a fost luată indiferent de presiunile care au venit din spațiul public. În urma acestei decizii a CCR va trebui să ne așezăm toți la masă, pentru că, țin să menționez: PNL nu este împotriva asigurării securității personale, dar considerăm că se pot găsi soluții mai bune. Trebuie să ne așezăm cu toții la masă”, a explicat Orban, care a menționat că, în acest context, inclusiv serviciile secrete ar trebui să vină în Parlament pentru a discuta.

Prim-vicepreședintele PNL a ținut să-i transmită un mesaj și lui Victor Ponta: ”Este a nu știu câta lege pe care Curtea Constituțională o respinge guvernului Ponta. Victor Ponta a băgat această lege pe sub ușa Parlamentului și cred că ar trebui să se gândească foarte serios dacă mai trebuie să rămână în funcția de premier, după ce a arătat că-l doare în cot de viața personală a oamenilor”, a mai precizat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.