Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe vedete din 'Game of Thrones' vin la București

Gemma Whelan, actrita care îi da viata Yarei Greyjoy în productia considerata cel mai de succes serial al momentului - 'Urzeala Tronurilor' ('Game of Thrones'), vine la Bucuresti la East European Comic Con, eveniment care se desfasoara între 27 si 29 mai, la Romexpo, informeaza organizatorii într-un comunicat.

Actrita se alatura colegilor sai de platou din 'Game of Thrones' care vor fi prezenti la Bucuresti - Charles Dance (Tywin Lannister) si Daniel Portman (Podrick Payne).

La eveniment vor participa si alti actori de la Hollywood: Mark Pellegrino ('Supernatural', 'Lost'), Sylvester McCoy ('Dr. Who', 'The Hobbit'), David Anders ('Vampire Diaries', 'Once Upon A Time'), potrivit organizatorilor.

'Gemma Whelan s-a bucurat de o mare popularitate înca de la prima aparitie ca Yara Greyjoy, fiica fidela a lui Balon si sora neînfricata si îndrazneata a lui Theon. Calitatile sale de razboinica o recomanda ca succesoare a lui Balon pe Tronul de Sare, fiind capabila sa lupte pâna la capat pentru a obtine ceea ce îsi doreste', se arata în comunicat.

Gemma Whelan a mai interpretat roluri în diverse seriale TV precum 'Sibings', '10 Minutes Tales', 'Uncle'. Actrita a jucat si în filmul 'Gulliver's Travels', cu Jack Black si Jason Segel în rolurile principale.

Gemma Whelan va fi disponibila pentru panel-uri, poze si autografe sâmbata si duminica dimineata.

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016 a East European Comic Con vor avea parte de o experienta de neuitat: pe lânga întâlniri cu actori de la Hollywood vor exista o competitie regionala de gaming si o întreaga zona destinata jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi aparitii.

Potrivit organizatorilor, vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme într-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii, dar si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Abonamentele pentru East European Comic Con sunt disponibile în reteaua Eventim.

East European Comic Con este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.