Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O glumă proastă a stârnit PANICĂ într-un avion. Pasagerii au sărit direct pe pistă

avion, gluma

Un avion al companiei Virgin Australia a trebuit să fie evacuat marţi după descoperirea la toaletă a unui mesaj de ameninţare lăsat de către un pasager care voia aparent să facă o glumă, a anunţat poliţia australiană, citată de AFP, conform agerpres.

Pasagerii avionului decolat din Sydney cu destinaţia Albury, localitate rurală din sud-estul Australiei, au primit ordinul de a folosi ieşirile de siguranţă după aterizare.

SCURGERE de informaţii clasificate la nivel înalt în SUA - FOTO

Într-un comunicat, poliţia din Albury a fost informată că a fost găsit un mesaj de ameninţare la toaleta avionului de pe ruta spre Albury. Ea nu a precizat conţinutul mesajului scris, subliniind că acesta nu are nimic de-a face cu terorismul.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost inculpat pentru că a ameninţat viaţa pasagerilor prin informaţii false şi a fost eliberat pe cauţiune, aşteptând să compară în faţa justiţiei.

Ce se ascunde în spatele crizei din Golf. Saudiţii pregătesc INVAZIA militară a Qatarului

''Cred că a făcut un lucru stupid, fără un mobil adevărat. Poliţia a reuşit să-i facă să iasă pe pasageri şi să-l aresteze pe individ la cinci minute după aterizare'', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din statul australian New South Wales.

O pensionară din Sydney, Wendy Wilet, a povestit pentru Sydney Daily Telegraph prin ce-a trecut, vorbind despre o experienţă ''terifiantă''. ''Echipajul striga 'Evacuaţi, evacuaţi. Lăsaţi-vă lucrurile, săriţi pe fereastră'. Mi-a fost teamă că n-o să pot sări, dar ne-au spus că poliţiştii o să ne prindă, ceea ce au şi făcut'', a declarat femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.