Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O persoană arestată după ce un automobil a percutat un vehicul al jandarmeriei în centrul Parisului

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

O persoană a fost arestată, luni după-amiază, după ce un automobil a percutat luni după-amiază un vehicul al jandarmeriei franceze pe bulevardul Champs Elysees din centrul Parisului, transmit AFP, DPA şi Reuters. Incidentul, care nu s-a soldat cu răniţi, a avut loc în apropiere de teatrul Marigny, nu departe de Palatul Elysee, unde luni seară preşedintele Emmanuel Macron îl va primi pe regele Abdullah al Iordaniei.

Potrivit AFP, automobilul a explodat în momentul în care a lovit vehiculul jandarmeriei. Asupra şoferului a fost găsită o armă, iar pista unui act intenţionat este privilegiată de anchetatori. Conform postului France Info, şoferul automobilului implicat în incident a fost prins şi plasat în arest, a indicat jandarmeria franceză, care a precizat că nu a fost tras niciun foc de armă. Segmentul bulevardului Champs Elysees din dreptul teatrului Marigny şi staţia de metrou Champs-Elysées Clémenceau au fost închise de forţele de ordine, din motive de securitate, conform Agerpres.

Într-un mesaj pe Twitter, poliţia a sfătuit publicul să evite zona incidentului. Intervenţia poliţiei a avut loc după ce mai multe persoane au anunţat pe reţelele de socializare online că o maşină a luat foc pe bulevardul Champs Elysees.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.