Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Hamburg - Atac armat la un centru al Martorilor lui Iehova, cel puțin șase morți (Video)

atac armat

Poliția a anunțat că mai multe persoane au fost ucise și altele rănite într-un schimb de focuri de armă mortal în Hamburg. Incidentul ar fi avut loc la un centru al Martorilor lui Iehova, potrivit DW.

UPDATE 02:04

Martorii spun că s-au auzit 12 focuri de armă. Potrivit RTL şi Tagesschau, o unitate specială a poliţiei din Hamburg s-a întâmplat să se afle în apropiere în momentul atacului, ceea ce a permis să fie prevenite alte morţi.
Autorităţile se pregăteau joi seara târziu să ridice consemnele de securitate transmise către locuitorii din zonă, considerând că nu mai există niciun pericol.
Contrar informaţiilor iniţiale, autorul atacului, cel mai probabil nu a fugit și se pare că s-ar număra printre persoanele decedate, potrivit presei germane, citate de news.ro.

Mai multe persoane au fost declarate moarte, iar altele au fost rănite în urma unui schimb de focuri de armă în orașul Hamburg din nordul Germaniei, au anunțat joi autoritățile. Sunt cel puțin șase morți și 17 răniți, potrivit primelor informații.

Poliția din Hamburg a precizat într-un tweet că o operațiune de amploare este în curs de desfășurare în zona Alsterdorf.

Potrivit mai multor rapoarte media, împușcăturile au avut loc la un centru al Martorilor lui Iehova de pe strada Deelböge, care se află în zona Gross Borstel, în cartierul de lângă Alsterdorf.

Locuitorii care locuiesc în apropiere au fost avertizați să își părăsească locuințele pe fondul operațiunii în curs.

"Deocamdată nu există informații sigure despre motivul crimei", scrie poliția pe Twitter. "Vă rugăm să nu împărtășiți ipoteze nesigure și/sau să nu răspândiți zvonuri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.