Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac VIRULENT la adresa lui Dragnea, după dezvăluirile lui Ponta: 'Cum a făcut acest bugetar semianalfabet atâtea miliarde? Asta nu ne explică nimeni'

facebook.com
Dragnea Ponta

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a reacționat după dezvăluirile recente ale fostului premier Victor Ponta, lansând totodată un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

”Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea e de mult timp protejat şi la fel este şi Tel Drum. E bună referirea la Tel Drum. De fiecare dată, Liviu Dragnea a spus că n-are absolut nicio legătură cu Tel Drum. În schimb, toată națiunea și Victor Ponta, care avea acces la datele astea, dar din păcate pentru el nu-l mai credea nimeni... El turuia că Dragnea și Tel Drum dorm în același pat.

Gest provocator al danezilor! Ambasada Turciei la Copenhaga, atacată cu sticle incendiare

Bineînțeles că așa stăteau lucrurile! Păi, altfel de unde are Liviu Dragnea averea pe care o are? Asta nu ne explică nimeni niciodată! Nici Coldea, nici Ponta, nici Ghiță. Vreau să-mi explice un prostănac din ăsta cum a făcut un bugetar semianalfabet miliardele pe care le-a făcut Liviu Dragnea sub nasul nostru, bă, Ponto! De ce nu vii și spui cum și-a făcut casele, străzile alea? Că el, la competențele și la salariul lui de bugetar, ar fi trebuit să tragă în ultimele cinci zile ale lunii de salariu ca să-i mai rămână ceva. Dacă era un om onorabil ca noi toți, nu se putea duce nici măcar o dată pe zi la restaurant din banii pe care-i avea, chiar dacă n-are copii mici de crescut.

Pe mine mă interesează cum a ajuns miliardar, cine a închis ochii, ca să ajungă semianalfabetul ăsta să dețină jumătate din oraș și apoi să dețină tot județul Teleorman. Că pe el nu-l duce capul! Nu poți să spui că era om de afaceri. Cum să spui asta, când el este nul? Păi, a condus cineva mai prost România decât Liviu Dragnea? Nu!”,a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.