Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu candidează la Primăria Capitalei

diaconu

Deputatul Bogdan Diaconu a anunțat că va candida la Primăria Capitalei, după ce duminică, 24 ianuarie, a fost ales președintele Partidului România Unită.

Totodată, liderul PRU a anunțat că va merge singur la alegeri, excluzând orice alianță, potrivit Mediafax.

"Partidul România Unită va merge singur în alegerile locale şi generale din 2016 pentru că noi ne-am născut ca alternativă la clasa politică din ultimii 26 de ani şi dorim schimbarea totală a vechilor modalităţi de a face politică. Aşadar nu avem cum să ne asociem pentru alegeri cu alte partide care au dovedit deja că sunt doar nişte găşti de interese împotiva cărora noi am declanşat o campanie de purificare a scenei publice. (...) În acest sens, mi-am anunţat în cadrul congresului de astăzi şi candidatura la primăria generală Bucureşti, pentru că bucureştenii merită o capitală adevărată. Toţi ne-am săturat de mizeria, de banii aruncaţi aiurea şi de traficul infernal din Bucureşti", a declarat Diaconu pentru Mediafax.

Primul congres al Partidului România Unită, la care au fost anunţaţi în jur de 600 de delegaţi, a început cu imnul României şi cu rugăciunea Tatăl nostru, spusă de un preot. În cadrul congresului cei din PRU s-au autoinitulat ”naționaliști iluminați” și au anunțat că au creat ”Patrula lui Vlad Țepeș”.

"Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză", a susţinut la rândul său, sportivul Daniel Ghiţă.

În cadrul congresului de duminică cei de la PRU și-au prezentat și programul de guvernare al partidului, "Programul Ţepeş pentru România românilor", care conţine nouă măsuri prin care partidul vrea să "pedepsească batjocorirea demnităţii naţionale a românilor şi furtul din avuţia publică".

Printre măsuri se numără interzicerea vânzării terenurilor către străini, majorarea  pedepselor pentru viol și pedofilie la 25 de ani de închisoare, iar pentru corupție închisoare pe viață și confiscarea extinsă a averii.

Totodată, partidul lui Bogdan Diaconu promite că sub guvernarea sa vor fi doar nouă ministere şi 300 de parlamentari şi vor fi angajaţi 50.000 de soldaţi şi că va lupta "prin toate mijloacele" pentru unirea Basarabiei cu România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.