Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEO-ul Binance trage un semnal de alarmă! AI evoluează rapid, iar procesul de creare a dovezilor de identitate false devine din ce în ce mai ușor: 2 minute

bm.ge
binance Changpeng Zhao

Dezvoltarea rapidă a inteligenței artificiale (AI) a fost supusă preocupărilor tot mai mari cu privire la instrumentele de verificare a identității la bursele de criptomonede.

Cu tehnologia AI care evoluează rapid, procesul de creare a dovezilor de identitate false devine din ce în ce mai ușor ca niciodată. Preocupările cu privire la riscurile activate de AI în cripto i-au determinat pe unii directori proeminenți din industrie să vorbească despre această problemă,conform cointelegraph.com.

Changpeng Zhao , CEO și fondator al principalului schimb global Binance, a apelat pe Twitter pe 9 august pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la utilizarea AI în cripto de către actori răi.

Este destul de înfricoșător din perspectiva verificării video. Nu trimite oamenilor monede chiar dacă îți trimit un videoclip”, a scris Zhao.

 

 

La fel ca multe alte schimburi cripto, procesele interne Know Your Customer (KYC) ale Binance impun ca investitorii cripto să trimită dovezi video pentru procesarea anumitor tranzacții.

CEO-ul Binance s-a referit la un videoclip generat de inteligența artificială, care îl prezintă pe co-fondatorul și CEO-ul HeyGen, Joshua Xu. Videoclipul a inclus în mod specific avatarul lui Xu generat de inteligență artificială, care arată exact ca adevăratul CEO HeyGen și reproduce expresiile sale faciale, precum și modelele de voce și vorbire.

Ambele aceste clipuri video au fost 100% generate de AI, prezentând propriul meu avatar și clona vocală”, a menționat Xu. El a adăugat că HeyGen a progresat cu unele îmbunătățiri masive la calitatea video și tehnologia vocală a avatarului său stil de viață pentru a imita accentul său unic și modelele de vorbire.

Acesta va fi implementat în curând în producție și toată lumea îl poate încerca”, a adăugat Xu.

Citește și Binance a refuzat să comenteze un raport conform căruia CEO-ul său, Changpeng Zhao, aproape că a închis platforma criptografică din Statele Unite

Odată disponibil pentru public, instrumentul AI ar permite oricui să creeze un avatar digital real în doar „două minute”, a spus CEO-ul HeyGen .

Expunerea publicului la instrumente de generare AI precum HeyGen ar putea cauza aparent probleme serioase de verificare a identității pentru schimburile de criptomonede precum Binance. La fel ca multe alte schimburi, Binance practică măsuri Know-Your-Customer (KYC) care implică o cerință de a trimite un videoclip cu utilizatorul și anumite documente pentru a avea acces la servicii sau chiar pentru a retrage fonduri de pe platformă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.