Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Călători anunță: Întreruperea temporară a cumpărării biletelor de la automatele kiosk din gări

monitorul de galati
cfr calatori

Compania CFR Călători anunțăc că, începând de marți, pentru o perioadă limitată, nu va fi posibilă cumpărarea de legitimații de călătorie de la automatele kiosk din gări.

CFR Călători informează că urmare a necesității efectuării lucrărilor de înlocuire a echipamentelor POS de la automatele kiosk din gări pe fondul schimbării furnizorului de servicii de plată, începând de marți,16 ianuarie 2024, ora 00.00 și pentru o perioadă limitată, nu va fi disponibilă cumpărarea de legitimații de călătorie de la aceste automate, potrivit mediafax.

Totodată, ca urmare a schimbării furnizorului de servicii de internet, va fi întreruptă temporar și funcționarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă pe ruta București Nord – Aeroport Henri Conadă și retur.

Pentru cumpărarea biletelor de tren, compania recomandă utilizarea celorlalte canale de vânzare disponibile: online de pe cfrcalatori.ro, aplicația disponibilă pe smartphone „CFR Călători bilete online”, aplicația 24pay, casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători, de la personalul de tren, acolo unde nu este asigurată vânzarea la casele de bilete.

„Menționăm că în stația București Nord, pentru evitarea supraaglomerării, deservirea călătorilor va fi asigurată inclusiv prin suplimentarea numărului de case de bilete deschise”, a transmis CFR Călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.