Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi: 'Mă bucur când înscriu pentru echipa naţională. Dedic golul surorii mele, este ziua ei'

Inquam Photos / Cornel Putan
ianis hagi

Jucătorul Ianis Hagi a declarat, marţi seară, după ce a marcat în meciul cu Columbia, pierdut de România, scor 2-3, că se bucură de fiecare dată când înscrie pentru naţională. Ianis a mai spus că este pregătit şi în formă să intre la fiecare meci, scrie news.ro.

"Dedic golul surorii mele, este ziua ei. Mă bucur când înscriu pentru echipa naţională, mai ales când am şi familia lângă mine (n.r. - la meci au fost prezenţi şi Gheorghe şi Marilena Hagi). Dar nu se poate compara cu golul dat de tatăl meu contra Columbiei la Cupa Mondială. Nu cred că se pune problema de formă, de fiecare dată când am intrat, am jucat foarte bine. Ce depinde de mine, fac, eu îmi aştept şansa. Mister îmi ştie mentalitatea, ştie cine sunt, a fost la club, a văzut situaţia. Eu mai mult de atât nu pot face", a declarat Ianis Hagi..

Întrebat dacă ar fi o dezamăgire să nu fie în lotul pentru Euro, Ianis Hagi a răspuns: "Crezi că se pune problema? nu ştiu, trebuie să-l întrebaţi pe selecţioner".

Naţionala României a fost învinsă de Columbia, scor 3-2, într-un meci de pregătire pentru Euro-2024. În primul meci amical, disputat la Bucureşti, România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.