Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu vrea să vadă înțelepciune din partea premierului Cîțu, avertizând: 'Suntem pregătiți în orice moment să depunem această moțiune'

Libertatea.ro
Ionuț Moșteanu

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS Ionuț Moșteanu a făcut declarații după ședința alianței la care au participat și cei doi copreședinți. Acesta a anunțat că în cursul zilei textul moțiunii de cenzură va fi finalizat.

„Am discutat împreună cu parlamentarii despre următorii pași pe care trebuie să-i parcurgem în această criză politică. Toți parlamentarii sunt solidari. Am aici lista cu cele 80 de semnături pentru depunerea moțiunii. Ne-am uitat pe textul moțiunii, am trimis o propunere de text către George Simion, lucrăm în continuare. Așteptăm să vedem ce observații mai sunt și în cursul zilei vom avea textul finalizat. Urmează un Comitet politic la ora 15.00. Se va desfășura online. (...) Este forul care dă mandat pentru intrarea la guvernare. E o perioadă complicată. Nu am fi vrut să ajungem în această criză în care Florin Cîțu a aruncat țara, însă va trebui să găsim o soluție de ieșire. La 18.00 este programată o ședință de coaliție. În funcție de ce se întâmplă la ședința coaliției vom vedea ce decizie vom lua. Suntem pregătiți în orice moment să depunem această moțiune. Eu sper să nu fie cazul și să vedem înțelepciune din partea premierului Florin Cîțu”, a spus Ionuț Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.