Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Joe Biden s-ar putea să fi devenit, fără să vrea, cel mai nou ambasador al Bitcoin: Îmi place cafeaua mea neagră

Casa Albă
Joe Biden

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, s-ar putea să fi devenit, fără să vrea, cel mai nou ambasador al mărcii Bitcoin într-o nouă reclamă publicitară video „ încrezătoare ” pentru campania alegerilor prezidențiale.

Pe 3 august, președintele Biden a postat pe Twitter: „O ceașcă de cafea de la Joe nu a avut niciodată un gust mai bun” împreună cu un videoclip cu el însuși savurând o cafea dintr-o cană.

 

 

Comunitatea Bitcoin și cripto au observat rapid designul cănii de cafea, care prezintă fața lui cu „ochi laser” roșii strălucitori – un plus popular pentru entuziaștii Bitcoin atunci când își proiectează fotografiile de profil, conform cointelegraph.com.

Fenomenul ochilor laser a început ca parte a unei mișcări pe rețelele sociale pentru a duce prețul Bitcoin la 100.000 de dolari până la sfârșitul anului 2021 – un obiectiv care nu s-a realizat. Cele mai notabile personalități cu ochi laser au inclus odată starul NFL Tom Brady , Paris Hilton și Elon Musk.

 

 

Postarea lui Biden a fost plină de răspunsuri din partea comunității cripto, atât încântați, cât și amuzați de trecerea evidentă.

Joe Biden este un Bitcoin maxi acum.”, a declarat un utilizator.

Alți utilizatori au continuat, spunând că Biden tocmai a oferit „cea mai mare susținere a istoriei Bitcoin”, în timp ce un altul a sugerat că Biden încearcă „să câștige peste Bitcoin maxi”.

Administrația Biden a fost criticată de comunitate pentru poziția sa nu atât de primitoare față de cripto, care include propuneri fiscale controversate pentru minerii de active digitale și alte eforturi politice „anti-cripto” . Prin urmare, este puțin probabil ca designul cănii de cafea să se refere la Bitcoin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.