Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT – Război în Ucraina - Șeful spionajului militar ucrainean: Cu toții am făcut o greșeală fundamentală în privința Rusiei

capital.ro
razboi ucraina

Peste 300 de explozii în Herson - Rușii au lansat 73 de atacuri asupra Hersonului în ultimele 24 de ore, lansând peste 300 de bombe, obuze, rachete și drone. O persoană a murit și 3 au fost rănite.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina:

 

UPDATE 13 ianuarie, ora 12.11: Ultimă oră: Rușii au făcut prăpăd în Ucraina, după un atac masiv cu rachete

Ucraina a suferit un atac masiv cu rachete ruseşti în primele ore ale zilei de sâmbătă, au anunţat forţele sale aeriene, citate de Reuters, adăugând că Moscova a lansat unele dintre cele mai de temut rachete hipersonice ale sale.

Detalii aici

content-image

UPDATE 13 ianuarie, ora 11.40: Șeful spionajului militar ucrainean: Cu toții am făcut o greșeală fundamentală în privința Rusiei

Generalul Kirilo Budanov, șeful direcției de informații militare a Ucrainei (GUR), afirmă că lumea a făcut o greșeală fundamentală în privința Rusiei în supozițiile sale de dinaintea începerii războiului.

Detalii aici

content-image

UPDATE 13 ianuarie, ora 11.23: VIDEO/ Incendiu uriaș la Sankt Petersburg - Sute de pompieri se luptă cu flăcările

Pompierii din Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei) se luptau sâmbătă pentru a stinge un incendiu uriaş la un depozit aparţinând unuia dintre cei mai mari retaileri online din Rusia, a anunţat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, citat de Reuters.

Detalii aici

content-image

UPDATE 13 ianuarie, ora 01.40: FOTO – Detaliul uimitor! Mesajul codificat transmis de Zelenski pentru Putin: a apărut pe piept

În timpul vizitei sale de stat la Tallinn, în Estonia, Volodimir Zelenski a adăugat un mic detaliu, dar semnificativ ținutei sale obișnuite.

La o examinare mai atentă a puloverului verde-măsliniu al președintelui ucrainean, se poate observa ceva neobișnuit la crucea brodată pe partea stângă a pieptului. Crucea formează de fapt coordonatele 48,379°N și 31,165°E, relatează ziarul Bild.

Continuarea aici

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.