Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meritam să câştigăm, declară antrenorul lui PSG după remiza cu Newcastle din Liga Campionilor

liga campionilor

Antrenorul echipei franceze Paris Saint-Germain, Luis Enrique, consideră că elevii săi meritau victoria în partida de pe teren propriu cu formaţia engleză Newcastle United (scor 1-1), disputată marţi seara în cadrul Grupei F a Ligii Campionilor la fotbal.

”Am făcut un meci foarte complet şi am fi meritat să câştigăm. Am fost mai buni, rezultatul nu reflectă jocul. Însă acesta este fotbalul, nu câştigă întotdeauna echipa care are mai multe ocazii. Sunt foarte bucuros pentru comportamentul şi atitudinea jucătorilor în general", a declarat tehnicianul spaniol la finalul întâlnirii de pe Parc des Princes.

Chestionat în legătură cu lipsa de eficacitate a echipei sale, Luis Enrique a răspuns: "Vorbim de fotbal, nu de baschet.... Suntem una dintre echipele din Europa care marchează cel mai mult, însă uneori mingea nu vrea să intre în poartă. Aşa e fotbalul".

"A fost un meci frustrant, cu multe ocazii. Am fost conduşi mult timp de o echipă care ştie să se apere şi să contraatace", a adăugat el.

"Îi felicit pe jucători şi pe suporteri, care au forţat până la final. Am egalat în minutul 97, este ca un scenariu de film horror. Acum trebuie să ne calificăm", a mai spus antrenorul lui PSG.

Newcastle a deschis scorul în prima repriză a meciului de la Paris, prin Alexander Isak (24), gazdele restabilind egalitatea în timpul adiţional, în urma unui penalty transformat de Kylian Mbappe (90+7).

Cu o etapă înainte de final, lider al Grupei F este Borussia Dortmund, cu 10 puncte, urmată de PSG, 7 puncte, Newcastle şi AC Milan, câte 5 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.