Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O decizie care îi 'frânge inima'! Nick Kyrgios nu va participa la Australian Open

www.gettyimages.com
Nick Kyrgios

Nick Kyrgios a anunţat sâmbătă că nu va participa la Australian Open (14-28 ianuarie 2024), o decizie care îi "frânge inima", în timp ce continuă să lupte pentru a-şi recăpăta forma după o lungă absenţă cauzată de o accidentare.

Kyrgios a declarat luna trecută că "astrele ar trebui să se alinieze" pentru ca el să fie pregătit pentru Grand Slam-ul de acasă în ianuarie, iar fostul număr 13 mondial a confirmat sâmbătă că a eşuat în această cursă contra cronometru.

"Este o perioadă foarte dezamăgitoare pentru mine", a declarat Kyrgios pentru site-ul OnlyFans, la care s-a alăturat săptămâna trecută în calitate de creator de conţinut.

"Am avut atât de multe amintiri minunate acolo şi vreau doar să revin la vârful jocului meu şi să o fac cum trebuie, iar eu am nevoie de puţin mai mult timp", a spus el. "Chiar dacă nu voi participa la competiţie în acest an, voi fi acolo, voi comenta meciurile, voi fi acolo", a adăugat tenismanul. .

Luna trecută, Nick Kyrgios (28 de ani) a declarat că obţinerea unui Grand Slam rămâne cea mai mare motivaţie a sa, după ce a fost aproape de acest lucru la Wimbledon în 2022, când a pierdut finala în faţa lui Novak Djokovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.