Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul britanic al echipei de Formula 1 McLaren, Lando Norris a fost testat pozitivi cu noul coronavirus

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Pilotul britanic al echipei de Formula 1 McLaren, Lando Norris, a fost testat pozitivi cu noul coronavirus, informează motorsport.com, potrivit news.ro.

Norris se află în vacanţă, la Dubai, iar testul l-a efectuat luni. Sportivul are simptime uşoare ale bolii Covid-19 şi va intra două săptămâni în izolare.

Citește și: Întorsătură de situație în cazul farmacistului care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19. Autoritățile au declarat că este un adept al teoriilor conspirației

"Ieri, mi-am pierdut simţul gustului şi cel al mirosului, aşa că m-am izolat imediat şi am făcut un test. A ieşit pozitiv, astfel că le-am spus tuturor celor cu care am fost în contact şi mă voi autoizola în următoarele 14 zile. Mă simt bine şi nu am alte simptome, dar am vrut doar să vă anunţ pe toţi. Aveţi grijă", a scris Norris, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

"McLaren poate confirma că Lando Norris a fost testat pozitiv pentru COVID-19, ieri, la Dubai, unde se află în prezent în vacanţă, înainte de un stagiu de antrenament planificat. După ce a recunoscut pierderea gustului şi a mirosului, el a fost testat imediat şi a informat echipa. În conformitate cu reglementările locale, acum se autoizolează la hotelul său, timp de 14 zile. În prezent se simte bine şi nu raportează alte simptome", se arată într-un comunicat al echipei McLaren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.