Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: Familiile militarilor morți în teatrele de operații din România ar putea primi sprijinul TAPS

Facebook
Alfred Laurentiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu a anunțat azi că în cadrul vizitei pe care o desfășoară în aceste zile în SUA s-a întâlnit cu Bonnie Carroll, fondatorul TAPS (Tragedy Assistance Program For Survivors) din cadrul Institute For Hope and Healing, care sprijină familiile militarilor care și-au pierdut viața în teatrele de operații:

”Astăzi in Washington D.C am avut plăcerea și onoarea de a o întâlni pe Dna Presedinte Bonnie Carroll, Fondator TAPS (Tragedy Assistance Program For Survivors) ! Am vizitat Institute For Hope and Healing și am rămas profund impresionat de activitatea echipei de TAPS pe care o exercita cu mult Profesionalism  și Dedicație, pentru a sprijini familiile militarilor care și-au pierdut viața in teatrele de operațiuni servind patria ! TAPS dezvolta aceasta onorabila activitate in 24 de tari.

Dna Bonnie Carroll  mi-a spus ca este onorata sa înceapă activitatea in România, pentru a sprijini familiile militarilor romanii, care si-au pierdut viața in teatrele de operațiuni alături militarii din țările aliate, totodata m-a asigurat ca va demara imediat demersurile  necesare pentru a implementa  proiectele TAPS in țara noastră!”, susține senatorul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.