Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcescu însurat: Îi mulțumesc lui Dumnezeu!/FOTO

Turcescu mire
De asemenea el le-a mulțumit jurnaliștilor pentru că i-au respectat intimitatea. Întrebată fiind câți copii îi dorește, mieasa a răspuns: "Câți ne-o da Dumnezeu". "Naşi au fost sora şi cumnatul meu, iar detaliile ce ţin de luna de miere fac parte din intimitatea unei familii, după cum vedeţi, nou create şi vă rugăm să ne respectaţi această dorinţă. mergem acum să petrecem câteva ore cu prietenii noştri la un restaurant din Bucureşti aşa cum ştiţi că se întâmplă la astfel de evenimente. Nu vă aşteptaţi să fie ceva spectaculos la restaurant, nu vor fi foarte mulţi invitaţi, doar cei care au fost prezenţi şi la ceremonie. Cel mai spectaculos lucru de astăzi a fost acest moment şi faptul că acum suntem căsătoriţi", a mai spus Robert Turcescu. Pentru cununia religioasă Robert Turcescu a venit cu aproape 15 minute înaintea miresei. El a mărturisit jurnaliștilor prezenți, mult mai numeroși decât nuntașii, că va da declarații după ce preotul va oficia căsătoria, deoarece este prea emoționat pentru a spune ceva înainte. Când și-a făcut apariția la biserică, mireasa a fost luată de mașină de naș, pentru a fi condusă în biserică. Spre deosebire de dimineață, când a izbucnit un adevărat scandal, agenții de pază au fost mult mai vigilenți, dar se poate spune că s-au purtat mai cu mănunși. Pentru a evita orice confuzie, una din rudele mirilor au stat la ușa bisericii și le-a indicat celor de la pază cine se află pe lista invitaților. Printre prietenii și rude, la nuntă participă și unii dintre foștii colegi ai lui Robert Turcescu. Numele preotului adus din Chișinău, care la îi cunună pe cei doi miri este Vasili Murata. Conform calulelor făcute de jurnaliștii prezenți în fața bisericii, cununia l-ar fi costat pe Robert Turcescu aproximativ 2.000 lei. Robert Turcescu și Oana Nuțu și-au spus DA în fața ofițerului stării civile de la primăria Sectorului 1. Jurnalistul și soția lui nu au dat declarații și au plecat împreună cu cei prezenți spre casă.
„E o zi minunată pentru noi, suntem fericiţi, suntem bucuroşi, vom avea alături de noi la acest eveniment oamenii dragi din familie. Le mulţumim tuturor celor care se bucură împreună cu noi de aceste momente“, a spus Turcescu.
De asenemenea, jurnalistul a mulțumit pentru decenţă. Tot în această după amiază, Turcescu și soția lui se vor căsători și religios la o biserică ortodoxă din Capitală. Ceremonia va fi oficiată de un preot din Chișinău. Cununia lui Robert Turcescu nu a fost lipsită de evenimente. În timpul ceremoniei, un fotograf al unei publicații tabloide a fost luat la bătaie de către unul dintre jandarmii primăriei. Robert Turcescu a ținut să dea o explicație vis-a-vis de cele întâmplate. Juranlistul a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook.
"O scurtă precizare: colegii jurnaliști care au fost prezenți astăzi la "Starea civilă" știu că n-am avut nicio vină în incidentul care s-a produs acolo. N-am spus paznicilor să oprească presa să fotografieze, n-am luat măsuri de siguranță pentru a bloca accesul jurnaliștilor etc. Felul în care s-au comportat bodyguarzii sau ce-or fi, angajați ai Primariei Sectorului 1, e doar responsabilitatea lor. Regret că a iesit acolo un incident, înțeleg dorința unor colegi de breaslă de a obține fotografii sau declarații ( de altfel am și stat de vorbă cu cei care ne-au așteptat la întoarcerea acasă în fața porții), dar n-am nicio vină. Vă mulțumim pentru urări și pentru gândurile bune, sper ne vedem sănătoși!”
Robert Turcescu s-a despărțit de Oana Sârbu în luna februarie a acestui an. Împreună, cei doi au un băiețel înfiat, au avut o relație lungă, însă nu s-au gândit niciodată să meargă în fața altarului. Azi, Robert Turcescu s-a decis. După câteva luni de relație cu Oana Nuțu, o tânără de profesie designer vestimentar, jurnalistul s-a casatorit. Creatoarea de modă este posesoarea unui cont de Facebook unde postează imagini cu ținutele sale, dar și din vacanțele în care merge. Oana a postat și imagini în care apare îmbrăcată sumar, spre plăcerea prietenilor virtuali. Robert Turcescu și Oana Nuțu s-au căsătorit azi la Primăria Sectorului 1. De-a lungul timpului, Robert Turcescu s-a mai iubit cu Andreea Marin, Oana Sârbu sau Daciana Sârbu. Robert Turcescu nu este la prima căsătorie. Jurnalistul tv a renunțat de curând la emisiunea pe care o avea la B1 TV, după ce a dezvăluit public, pe blogul personal, că a fost locotenent-colonel sub acoperire  în cadrul Direcţiei de Informaţii Militare. sursa: preluare evz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.