Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după ce 'farfuzele alea două ale lui Cîțu' au lucrat pentru partid, nu pentru Guvern: 'Nu am călcat o dată la vreo acțiune de partid'

Victor Ciutacu mesaj 3

Un document ce poartă antetul Cancelariei Prim-ministrului a ajuns în presă și a provocat reacții în lanț, atât din partea societății civile, cât și din partea politicienilor. PSD cere o anchetă penală pentru a se stabili cum este posibil ca două dintre consilierele lui Florin Cîțu, foste jurnaliste, prestează muncă de partid în favoarea celui care visează la președinția PNL. Totodată, Ludovic Orban i-a cerut subalternului său politic să le demită pe cele două, pentru că documente conținea sfaturi despre cum să fie contracarat el și tabăra lui în prestațiile publice și la televiziuni.

Victor Ciutacu, și el fost consilier la Autoritatea pentru Privatizare (APAPS, devenită apoi AVAS), spune că, în comparație cu ”farfuzele alea două ale lui Cîțu”, el nu a fost niciodată la vreo acțiune de partid în acea perioadă.

Citește și: Ludovic Orban îl atacă pe Florin Cîțu după apariția documentului: 'E ilegal ca angajați de la Guvern să lucreze în campanie'

”Mult înainte precedentului creat de cazul Dragnea, pe vremea când farfuzele alea două ale lui Cîțu (consacrate în breaslă drept cele care-i puneau întrebările servite lui Iohannis) se încălțau cu fesul și mergeau în picioare sub masă, am fost trei ani bătuți pe muchie consilier de ministru. A doua tură, de două luni, nici nu se mai pune. Nu am călcat o dată la vreo acțiune de partid. Și vorbim despre ceea ce presa a definit drept partidul-stat...”, explică Victor Ciutacu.

”Voi realizați că de comunicarea strategică a Guvernului României se ocupă, în epoca marilor împliniri ale Califatului Cîțu, o creatură și mai bizară decât Manciu?”, a adăugat Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.