Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momentul exploziei uriaşe din Nairobi: aproape 200 de victime în incendiul care s-a răspândit la blocuri de apartamente / VIDEO

tuoitrenews.vn
explozie

O uriaşă explozie s-a produs vineri dimineaţă la o instalaţie de gaz lichefiat din Nairobi, capitala Kenyei, conform Rador Radio România.

Cel puțin 160 de victime au fost identificate până acum în incident, relatează autorităţile kenyene. Martorii oculari au relatat pentru presa locală că au simţit trepidaţii imediat după explozia produsă la scurt timp după miezul nopţii în Embakasi, una dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei kenyene.

Incendiul provocat de explozie s-a întins la mai multe blocuri de apartamente.

Pompierii şi serviciile de urgenţă au sosit deja la locul incidentului şi încearcă să stingă flăcările. Imaginile video postate pe media sociale arată o minge uriaşă de foc cum izbucneşte dintr-un bloc rezidenţial cu mai multe etaje, iar rezidenţii îngroziţi se grăbesc să se pună la adăpost. Cel puţin 165 de persoane au fost tratate la spital pentru arsuri şi alte răni rezultate în urma incidentului. Oficialii locali au confirmat că focul a fost provocat de o explozie la o instalaţie de umplere a buteliilor cu gaz lichefiat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.