Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu, despre Nicolae Ciucă: 'Nicu este un coleg și un liberal care își face treaba foarte bine. Suntem două firi diferite. Nu îi cer nimic'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Nicolae Ciucă Cîțu Ciucă

Nicolae Ciucă nu are nevoie de sfaturile lui Florin Cîțu! O recunoaște fostul premier, care spune că urmașul său la Palatul Victoria nu îl întreabă despre cum să conducă țara. ”Instituția guvernamentală are grijă de tine și te ajută să preiei frâiele”, a ținut să precizeze liderul PNL, care îi cere lui Ciucă ”să ia decizii în care el să se simtă confortabil”.

”Este o relație foarte bună, Nicu este un coleg și un liberal care își face treaba foarte bine. (n.r. dacă premierul îi cere sfaturi) Nu este o astfel de relație și nu este nevoie. Instituția guvernamentală are grijă de tine și te ajută să preiei frâiele. Nu vreau să influențez modul de a lua decizii, suntem două firi diferite. E un om cu care am lucrat în două guverne, am lucrat bine. Avem o relație strânsă, am discutat, vreau să își pună propria amprentă pe această guvernare. Nu îi cer nimic. Trebuie să ia decizii în care el să se simtă confortabil. Nu e ușor să ai două partide cu doctrine diferite, e un guvern de compromis.”, a explicat Florin Cîțu la TVR1.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu, lecții pentru Nicolae Ciucă, după pasul făcut de BNR: 'Acestea sunt soluțiile' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.