Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Momentul în care un fotbalist a fost fulgerat în timpul unui meci: a murit în cele din urmă la spital

Un fotbalist a fost murit în mod tragic după ce a fost lovit de un fulger în timp ce juca fotbal în Indonezia, sâmbătă după-amiază.

O înregistrare video a surprins momentul exact în care victima, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Subang, a fost fulgerat și a căzut pe stadionul Siliwangi din Bandung, Java de Vest.

Bărbatul participa la un meci amical de fotbal între 2 FLO FC Bandung și FBI Subang.

Presa locală spune că bărbatul încă mai respira după incident și a fost transportat de urgență la un spital local, dar a murit la scurt timp după aceea.

Clipul video îngrozitor a devenit de atunci viral pe rețelele de socializare, fanii și jucătorii de fotbal și-au prezentat condoleanțele.

 

Alte cazuri similare

Este al doilea incident în care un fotbalist indonezian este lovit de fulger în ultimele 12 luni. Un tânăr fotbalist din Bojonegoro, Java de Est, a fost lovit de fulger în timpul Cupei Soeratin U-13 în 2023. Jucătorul, care a suferit un stop cardiac, a fost scos de urgență de pe teren și dus la spitalul Ibnu Sina din Bojonegoro pentru tratament medical. Tânărul a fost resuscitat cu succes după asistența medicală și și-a recăpătat cunoștința după aproximativ 20 de minute.

În 2023, un fotbalist brazilian în vârstă de 21 de ani a fost de asemenea lovit de fulger în timp ce se afla pe teren în Brazilia. Caio Henrique de Lima Goncalves, în vârstă de 21 de ani, juca pentru echipa sa, Uniao Jaiirense, într-un meci de cupă în statul Parana, în sudul țării, când a fost zguduit de fulger. El a fost transportat de urgență la spital, dar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Alți șase jucători de pe teren au fost, de asemenea, loviți de fulger și au petrecut ceva timp în spital după aceea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.