Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flavius Stoican şi Constantin Enache, suspendaţi câte două meciuri de Comisia de Disciplină

www.gsp.ro
Juventus București Poli Iași

Antrenorul CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, şi tehnicianul FC Botoşani, Constantin Enache, au fost suspendaţi câte două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF, după ce au fost trimişi în tribune la meciul direct, din etapa a XI-a. Flavius Stoican a primit şi o penalitate sportivă de 360 de lei, iar Constantin Enache a fost amendat cu 320 de lei.

FC Botoşani a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, în care cele două formaţii au primit câte un penalti şi ambii antrenori au fost trimişi în tribună. Partida a fost arbitrată de Sebastian Colţescu.

Au marcat Daniel Popa '5, Roman '9 şi Buş '57 (penalti) pentru gazde, respectiv Jo Santos '20, Pedro Mendes '28 şi Andrei Cristea '81 (penalti) pentru oaspeţi.

În minutul 57, tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a fost trimis în tribună. În minutul 80, a fost trimis în tribună şi Costel Enache.

Tot conform deciziei Comisiei de Disciplină, Florin Achim de la FC Voluntari a fost suspendat un joc şi a primit o penalitate sportivă de 740 de lei, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.