Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea vorbeşte despre problemele de sănătate ale Alinei Bica: 'Am ajutat-o'

facebook.com
Udrea Bica

Alina Bica a plecat de luni bune din România şi s-a vehiculat că ar fi avut un accident de maşină. Elena Udrea a intervenit în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, şi a vorbit despre problemele de sănătate ale fostei şefe DIICOT.

Citeşte şi: Elena Udrea, dezvăluiri incendiare în miez de noapte: Ce spune despre sarcină - de ce nu se întoarce în România

"Alina Bica are nişte probleme. Ceva la coloana vertebrală, face nişte tratamente. Se mişcă, nu e imobilizată în pat. Am ajutat-o de câte ori am putut. Mănâncă, se mişcă, dar are probleme reale, locomotorii", a dezvăluit Udrea.

Citeşte şi: Ce se va întâmpla la PNL după achitarea lui Ludovic Orban: Şeful partidului a făcut anunţul / VIDEO

Fosta blondă de la Cotroceni a vorbit şi despre povestea pozelor care au apărut pe facebook duminică seara. "Nu cred că am fost urmărite. Persoanele care ne-au fotografiat au plecat înaintea noastră. Acolo locuiesc foarte mulţi români. Noi am ales acea pizzerie la întâmplare. Nu toţi sunt # rezist şi nu toţi vor să pozeze noaptea ca hoţii", a spus Udrea care a anunţat ce probleme are în Costa Rica.

Citeşte şi: Ludovic Orban iese la atac după ce a fost achitat: 'Îl face praf' pe Liviu Dragnea - 'nu m-am dus cu bodyguarzii la Înalta Curte' / VIDEO

"Aş prefera să fiu sunată pe WhatsApp pentru că telefonul costă aici foarte mult. Aici totul e foarte scump", a încheiat Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.