Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Am repornit de la zero după meciul cu Croaţia', spune belgianul Romelu Lukaku

The Independent
Romelu Lukaku

"Am repornit de la zero după meciul cu Croaţia" de la Cupa Mondială, a declarat, pentru Sky Sport Italia, atacantul belgian Romelu Lukaku, care a avut două apariţii, din postura de rezervă, la turneul final din Qatar, deşi nu era complet refăcut după o accidentare, scrie site-ul radioteleviziunii RTBF.

"De obicei, mă refac repede după o accidentare, însă de data asta a fost mai grav decât părea", a explicat fotbalistul împrumutat de Chelsea la Inter Milano, potrivit Agerpres.

"Am făcut totul ca să revin cât mai repede, dar n-am reuşit. Am plecat la Cupa Mondială şi am jucat ultimul meci cu două antrenamente în picioare în ultimele patru luni. Împotriva Croaţiei, a fost o mare decepţie, dar mi-am spus: 'Romelu, nu erai la 100%, n-ai făcut decât două antrenamente. Acum trebuie să te odihneşti cinci zile şi să reporneşti de la zero'. Asta am făcut şi acum sunt pregătit. M-au masacrat, pe bună dreptate (pentru evoluţiile salbe de la Mondial - n. r.), însă acum vreau doar să încep să joc din nou", a spus Lukaku.

Belgia nu a trecut de grupe la Mondialul din Qatar după ce a încheiat pe locul 3 ediţia precedentă a competiţiei.

Lukaku a precizat că vrea să rămână la Inter şi "să câştige alte trofee" cu echipa cu care a fost campion al Italiei în 2021.

"Trebuie să fac totul ca s-o ajut pe Inter, fiindcă mi-a oferit oportunitatea de care aveam nevoie. Suntem din nou împreună şi trebuie să reuşim de acum nişte lucruri frumoase", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.