Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: Putin a convocat Consiliul de Securitate al Rusiei

Voanews
Vladimir Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va participa săptămâna viitoare la o reuniune a Consiliului de Securitate al Rusiei, a anunțat duminică televiziunea rusă de stat. Reportajul difuzat de emisiunea de actualitate Vesti a postului de televiziune Rossia-1 nu a precizat dacă reuniunea va avea loc vineri, în mod normal, sau va fi devansată.

Decizia vine după ce trupele Wagner s-au instalat cu forța în Rusia, cerând schimarea conducerii Ministerului Apărării

Evgheni Prigojin, directorul Grupului paramilitar Wagner, a anunţat, sâmbătă, că a ordonat întoarcerea combatanţilor care avansează spre Moscova, confirmând acordul mediat de preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko.

"Urma să fie destructurat Grupul Wagner. Pe 23 iunie, am iniţiat un marş pentru dreptate. În 24 de ore, am ajuns la 200 de kilometri de Moscova. În acest timp, nu am vărsat nicio picătură de sânge a combatanţilor noştri. Acum, este momentul în care s-ar putea vărsa sânge. De aceea, conştienţi de responsabilitatea uneia dintre tabere (...), întoarcem coloanele şi mergem în sens opus, spre unităţile noastre de pe câmpul de luptă (din Ucraina - n.red), în conformitate cu planul", a declarat Evgheni Prigojin într-un mesaj postat pe Telegram, conform postului de televiziune CNN şi cotidianului Le Monde.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.