Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a confirmat că Sterling a fost scos din lot pentru meciul cu Muntenegru, după ce a avut un conflict cu Joe Gomez

www.agerpres.ro
Gareth Southgate

Gareth Southgate, selecționerul echipei naționale de fotbal a Angliei, a confirmat că a luat decizia de a-l scoate din lot pe fotbalistul Raheem Sterling pentru meciul cu Muntenegru, de joi, după ce acesta a intrat într-un conflict cu colegul Joe Gomez, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

"Decizia a fost luată, aceea de a-l scoate din lot pe Raheem pentru meciul de joi. Asta este tot, din punctul meu de vedere. Sunt foarte impresionat de jucătorii mei, au fost foarte maturi (...) Raheem este foarte important pentru noi, dar cred că am luat decizia corectă", a declarat Southgate, marți, într-o conferință de presă, citat de BBC.

Hotărârea a venit în urma unui conflict pe care l-a avut jucătorul lui Manchester City cu Joe Gomez, fotbalistul echipei Liverpool. Cei doi s-au duelat în campionat, duminică, iar vicecampioana Angliei s-a impus cu 3-1. Sterling şi Gomez s-au certat la finalul meciului de pe Anfield şi au continuat discuţiile şi în momentul în care s-au reunit la lotul echipei naţionale. S-a ajuns până la o confruntare fizică, la cantina unde jucătorii luau masa.

Citește și: Viorica Dăncilă îl perforează pe Klaus Iohannis! Lovitura de grație pe care i-a dat-o azi

"Atât eu, cât şi Joe, am avut ceva de zis, am lămurit situaţia şi am trecut mai departe. Facem parte dintr-un sport unde emoţiile pot pune stăpânire pe tine şi sunt destul de bărbat să recunosc când se întâmplă asta", a fost mesajul postat de Raheem Sterling, marți.

Anglia va întâlni Muntenegru, joi, de la ora 21:45, pe Stadionul Wembley, în penultima rundă din grupa A de calificare la EURO 2020. Pentru a-și asigura prezența la turneul final, englezii au nevoie să obțină cel puțin o remiză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.