Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl ține în ȘAH pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce DNA a cerut încuviințarea urmăririi penale: 'Eu am o rezervă'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

DNA anunțăcă președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanții unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiționale la un contract comercial, banii fiind folosiți pentru campania electorală. Instituția a cerut Senatului încuviințarea urmăririi penale a lui Tăriceanu.

Liviu Dragnea își ține în șah colegul de alianță și spune că senatorii PSD vor anunța cum vor vota doar după ce vor vedea actele din dosarul cu 15.000 de pagini.

”Nu știu ce este în dosar și nu am de unde să știu. Pot spune că mi se pare câteva coincidențe stranii. Chiar ieri, înainte ca azi Tăriceanu să meargă la congresul ALDE, mi se pare o coincidență. Mi se pare o coincidență faptul că e în siajul moțiunii de cenzură anunțată de PNL. Eu am o rezervă. Senatorii PSD în primul rând trebuie să ia la cunoștință despre documentele și informațiile și acuzațile care sunt trecute acolo. Abia după aia putem vorbi despre cum vor vota. Nu se poate pronunța nimeni înainte. Am mari rezerve legat de acest demers.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă-n aer scandalul momentului! Cine e omul din Guvern care ar fi primit mită .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.