Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură TERIBILĂ pentru Elena Udrea, de la ÎCCJ

ebihoreanul.ro
justitie

La termenul de vineri, 11 noiembrie, din dosarul Gala Bute, s-a discutat inclusiv cererea Elenei Udrea de a desecretiza notele SRI pe care aceasta le-a primit în mandatul său de ministru. Deputata afirmase că una dintre ele venise chiar de la prim-adjunctul SRI, Florian Coldea.

Judecătoarele Angela Dragne, Leontina Şerban şi Florentina Dragomir (cea care l-a condamnat pe Adrian Năstase fără probe directe) au refuzat solicitarea Elenei Udrea fără a motiva decizia.

Un fost ministru de Finanțe DEVOALEAZĂ costul unei ședințe de Guvern. Suma este FABULOASĂ

Minuta prezentă pe site-ul ÎCCJ sună sec „Respinge cererea formulata de inculpata Udrea Elena Gabriela, privind solicitarea relatiilor de la Serviciul Roman de Informatii”.

Erdogan, ieșire FURIBUNDĂ la adresa UE: Răbdarea noastră nu este infinită

În opinia fostei blonde de la Cotroceni, notele cu pricina ar dovedi „conivenţa infracţională” între anumiţi inculpaţi (Ştefan Lungu şi Gheorghe Nastasia) şi martori sau denunţători (Adrian Gărdean), arătându-se astfel că relaţiile dintre aceştia nu aveau legătură cu Udrea.

Decizia completului de trei de la ÎCCJ pare ciudată, pentru că exista suficient timp ca documentele să fie desecretizate şi exista un interes public după declaraţiile lui Ştefan Lungu de la Antena3 cu privire la faptul că Elena Udrea i-ar fi oferit întrebările care urmau să-i fie adresate într-un dosar de la DNA Alba.

Udrea, aflată în plină campanie electorală pentru un mandat de deputat în Bucureşti, are dreptul de a contesta decizia la termenul de vineri, 18 noiembrie, al nouălea de la începutul toamnei şi până acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.