Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu face anunțul zilei: Specialiștii care au câștigat procesul Roșia Montană sunt chemați la Guvern

Guvernul Romaniei
Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că va invita la Guvern întreaga echipa de avocaţi, jurişti şi specialişti români care a câştigat procesul Roşia Montană, ca să le transmită un mesaj de recunoştinţă din partea tuturor românilor.

Iată anunțul premierului

"Voi invita la Guvern întreaga echipă de avocaţi, jurişti şi specialişti români care a câştigat procesul Roşia Montană, ca să le transmit un mesaj de recunoştinţă din partea tuturor românilor! Ei sunt cei care ne-au arătat ce înseamnă cu adevărat 'Să salvezi România!'", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Guvernul a informat vineri seară că România a obţinut câştig de cauză în dosarul Roşia Montană, judecat la Curtea de arbitraj internaţional de la Washington (ICSID), contra companiei Gabriel Resources.

"Am câştigat procesul Roşia Montană! Ne-am luptat pentru România pentru că era nedrept ca fiecare salariat şi pensionar al acestei ţări să fie penalizat pentru ticăloşia unor antiromâni! Mulţumesc echipei de avocaţi care a reprezentat România cu profesionalism, cinste şi onoare! Românii nu trebuie să sufere din cauza deciziilor unor premieri care au pus interesele personale mai presus decât interesele naţionale. Nu am acceptat jaful în cazul vaccinurilor anti-COVID, nu am făcut-o nici acum. Bravo, România!", transmitea Ciolacu, într-un mesaj pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.