Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică plănuiește să-și ia revanșa în faţa lui Silkeborg!

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi în victoria reuşită duminică, la Ploieşti, cu Petrolul, şi spune că roş-albaştrii au o revanşă de luat în faţa lui Silkeborg, anunță news.ro.

”Am început bine, am marcat, nu am dat adversarului şansa să aibă ocazie de a marca. Am făcut însă pasul înapoi pe final şi nu trebuia să facem asta. Meciul din Danemarca a trecut, suntem acum la a doua victorie consecutivă în campionat, am reuşit ce ne-am propus. Avem însă o revanşă de luat în faţa lui Silkeborg. Nu sunt accidentări grave la echipă, jucătorii au fost înlocuiţi tocmai pentru a-i proteja. Sper să-i recuperăm până duminică. Mă bucur pentru Coman, am avut discuţii cu el, am vrut să-l fac să înţeleagă faptul că el trebuie să-şi asume anumite lucruri şi că poate fi momentul său. Este bine că nu am primit gol, dar trebuie să ne concentrăm la antrenament sută la sută şi să păstrăm această atitudine pentru meciurile viitoare”, a declarat Nicolae Dică, la posturile care transmit Superliga.

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-0, într-un meci al etapei a 13-a din Superligă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.