Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan îi îndeamnă pe români 'să voteze cu capul' la alegerile parlamentare / VIDEO

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut un apel către alegători, duminică, 'să voteze cu capul' la alegerile parlamentare și să se gândească care este cea mai bună formulă de guvernare pentru următorii patru ani.

Citește și: Momente incredibile în plenul CSM: Klaus Iohannis s-a ridicat şi a plecat, refuzând să le răspundă magistraţilor/ VIDEO

„Am votat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului, avem o oportunitate extraordinara prin cei 80 de miliarde bani europeni care vin. Am votat pentru colaborare si pragmatism, pentru Bucuresti e foarte important sa existe colaborare cu autoritatile centrale. Am votat pentru justitie si parcursul european al Romaniei si implicit impotriva celor care au periclitat aceasta directie. Ii indemn pe romani sa vina la vot pentru ca e vorba de viata lor in urmatorii 4 ani si chiar daca suntem un popor latin si implicit emotional, ii indemn pe romani sa voteze cu capul, sa aiba in minte ce s-a intamplat in Romania in ultimii 4 ani si sa se gandeasca care e cea mai buna formula de guvernare pentru urmatorii patru ani”, a declarat Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.