Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul în care este judecat Vlad Pascu s-ar putea relua de la zero! Adrian Cuculis: 'Doamna judecător solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar'

judecatoare vlad pascu

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, programat pentru astăzi, la Judecătoria Mangalia, a fost amânat. Adrian Cuculis, avocatul părinţilor tinerilor care au murit în accidentul produs de Vlad Pascu, a făcut primele declarații după amânarea procesului, punctând că procesul s-ar putea relua de la zero.

Citește și: CSM, mutare de ultimă oră în cazul suspendării judecătoarei lui Vlad Pascu din dosarul '2 Mai'

„Doamna judecător solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar. Cererile noastre de amânare, a mea și a colegei mele, au fost formulate bazându-ne pe ceea ce a dispus inspecția judiciară, respectiv sesizarea CSM cu privire la suspendarea doamnei judecător, motiv pentru care s-a amânat termenul de astăzi, s-a dat un nou termen.

Important este de știut că dacă se va admite cererea de abținere, întreg procesul se va lua de la zero. Dacă doamna judecător va fi suspendată pe data de 24, se va relua procesul de la zero. Dacă niciuna dintre cele două variante nu se va aplică, bineînțeles că la termenul următor vor fi audiate cele 10 sau 11 părți civile și vom pune concluzii pe fond.

Noi aveam pregătite pentru astăzi încă două cereri, una de suspendare a procesului, alta de amânare. S-a admis de prima dată cererea de amânare, deci nu au mai fost utile celelalte cereri.

Un lucru este cert: erau vreo 120 de întrebări de adresat părților civile. Probabil că la ultimul termen de judecată, oricare va fi el, procesul o să înceapă la 10:00 și se va termina la ora 22:00.", a spus Adrian Cuculis.

Acesta a fost întrebat cine judecă această cerere de abținere a doamnei judecător.

„Colegii dânsei. Următorul complet care urmează după completul doamnei judecător.", a spus Adrian Cuculis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.